Fotograf Rune Johansen 
Fotograf Portrætfotograf Bryllupsfotograf Arkitekturfotograf Panoramafotograf Reportagefotograf Musik Info Referencer Kontakt
Bryllupsfotograf

Det er vigtigt at få taget nogle gode billeder på den store dag, billeder der kan fange stemningen og forevige oplevelsen. Det er derfor ikke ligegyldigt hvem du vælger som bryllupsfotograf. Bryllupsfotografering stiller nemlig store krav til din fotografs indlevelse og engagement.


Bryllupsfotograf København

Bryllupsbilleder af Rune Johansen - jeres garanti for flotte, stilfulde, unikke og romantiske billeder fra jeres store dag. Vælg en kreativ og alsidig fotograf som ikke er bange for at gå den utraditionelle vej. Gode billeder kræver både tillid og god planlægning, jeg møder derfor altid brudeparret før de vigtige billeder skal tages.

Se eksempler på bryllupsfotograf Rune Johansens billeder på hjemmesiden:

 

 

www.bryllupsbilleder.nu  

 

 

 

 

Fotograf Bryllup

 

Din bryllupsfotograf vil sørge for at fange stemningen på dagen og dette gøres bedst under trykke omstændigheder. Bryllupsfotograf Rune Johansen er en venlig og humoristisk person som lægger stor vægt på en naturlig vekselvirken. På denne måde fanges jeres personlighed bedst i de bryllupsbilleder der bliver taget. Bryllupsfotografering er altså mere end godt udstyr og professionel billedredigering. Rune Johansen sørger for både stemning og æstetik i dine bryllupsfoto.

 

Bryllupsfotograf Sjælland

 

Rune Johansen har base i København, men tager gerne ud på hele Sjælland. Ring eller skriv venligst for nærmere aftale. 

Rune Johansen     Skelbækgade 22, 2. sal.     1717 København V.   Tel: +45 29726443